Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Theres Svenssons gata 10 (550 kvm)

Letar du och ditt företag efter en kontorslokal med en av Göteborgs bästa utsikter över Göta älv? Då kan du sluta leta nu!

I vår fastighet Träverkstaden kan vi nu erbjuda en lokal på 550 kvadratmeter mitt på Lindholmen. Här sitter du mitt i händelsernas centrum med massor av både nationella och internationella företag runt omkring dig. Här har du en mix av större och små rum som gör det enkelt att möblera på olika sätt beroende på hur ni är organiserade.

Lindholmen som förr var ett varvsområde är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende. Flera av Sveriges och världens mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns idag representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela området sjuder av aktivitet, kreativitet, innovation. Förutom nätverket erbjuder även Lindholmen närhet till restauranger, tillgång till perfekta löprundor på lunchen, bra kollektivtrafik, närhet till göteborgs innerstad och första parkett vid vattnet där du kan dingla med benen över kajkanten när du vill.

Välkommen att kontakta oss för en visning eller mer information!

Adress:
Therese Svenssons gata 10, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
550 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Cykelparkering
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Marie Vulpe
Marie Vulpe Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.