Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen

Polstjärnegatan 4 (69 kvm)

Trevligt kontor för det mindre företaget mitt i Göteborgs mest expansiva område, Lindholmen. Här växer bland annat Karlastaden fram med dess kronjuvel Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa som ska sträcka sig 245 meter upp i luften.

Adress:
Polstjärnegatan 4, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
69 kvm

Uthyrare

Henrik Gustafson
Henrik Gustafson Uthyrare
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.

Vanliga frågor:

Illustration med en kvinna som håller i ett stort frågetecken.

Det finns många olika möjligheter att ta sig kollektivt till Lindholmen. Det tar till exempel bara nio minuter att ta bussen från Centralstationen till Lindholmen, och sex minuter med färja från Stenpiren till Lindholmspiren.

Sök resväg med hjälp av Västtrafiks Reseplanerare.

Läs mer om kommunikationer på Lindholmen här