Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Polstjärnegatan 4 (232-650 kvm)

Letar du efter en lokal i ett område som sjuder av både framtid och historia? Kanske vill du också att ditt företag ska ligga nära Göteborgs innerstad, ha massor av restauranger och fik kring hörnet och coola kontorsgrannar? Då har vi exakt vad du söker!

Kom till Lindholmen, där kan vi erbjuda dig detta och mycket mycket mer! Hela området sjuder av aktivitet, kreativitet och innovation och här kan du till och med dingla med benen över kajkanten en solig dag. Bara det är unikt.

På Polstjärnegatan 4 mitt på centrala Lindholmen hittar du nu några lokaler som längtar efter nya hyresgäster. Området är lugnt men har ändå närheten till puls runt knuten i form av Lindholmen Science Park, universiteten, diverse restauranger, Backa Teater och mycket mer. Det finns även gott om parkeringsplatser nära fastigheten och bra kommunikationer med kollektivtrafik.

På Polstjärnegatan 4 kan vi just nu erbjuda:

  • En lagerlokal på 650 kvadratmeter
  • Ett kontor på 232 kvadratmeter

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Se vad andra tycker om Lindholmen som etableringsplats

 

Adress:
Polstjärnegatan 4, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor, Lager
Storlek
232-650 kvm

Uthyrningsansvarig

Martin Nilbo
Martin Nilbo Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.