Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Polstjärnegatan 4 (800 kvm)

På Polstjärnegatan 4 mitt på centrala Lindholmen hittar du nu en industri- och lagerlokal på 800 kvadratmeter som dessutom har egen port. Det finns ytor för både tillverkning, lager och kontor i denna lokal. Området är lugnt men har ändå närheten till puls runt knuten i form av bygget av Karlatornet, Lindholmen Science Park, universiteten, diverse restauranger, Backa Teater och mycket mer. Det finns även gott om parkeringsplatser nära fastigheten och bra kommunikationer med kollektivtrafik.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

 

Adress:
Polstjärnegatan 4, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor, Industri, Lager
Storlek
800 kvm

Uthyrningsansvarig

Martin Nilbo
Martin Nilbo Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.