Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Plejadgatan 3 (302 kvm)

Med centrala Lindholmen runt knuten och älven på gångavstånd är läget för fastigheten Brasilia verkligen unikt. Byggnaden byggdes 1950 och är renoverad 2001. Här har vi nu en kontorslokal om 302 kvm som är i fint skick och som ligger på plan 2 med tillgång till hiss.

Lokalen är lämplig för cirka 20-30 fasta platser i kontorslandskap och det finns även ett konferensrum som kan ta in cirka tio-tolv platser. Utöver det finns det fyra stycken rum som kan användas som grupprum eller cellkontor. Lokalen har en trevlig köksdel, HWC och vanlig WC samt en stor entré med möjlig reception. Det finns ljusinsläpp både från vanliga fönster och ett takfönster.

Fastigheten ligger i ett lugnt område och har ett högt fritt läge med utsikt. Det är nära till Lindholmspiren och det finns många restauranger i området. Det är också enkelt att ta sig hit. Du har cirka 6 minuters gångväg till både busshållplats och färjeläge som erbjuder en tät trafik under hela dagen.

Lokalen skrivs med kortsiktiga avtal på tre år och kostar 1 600 kr/kvm/år.
Drift och fastighetsskatt tillkommer.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Adress:
Plejadgatan 3, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
302 kvm

Egenskaper

  • Cykelparkering

Uthyrningsansvarig

Henrik Sellgren
Henrik Sellgren Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.