Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Plejadgatan 3 (758 kvm)

Lindholmen som förr var ett varvsområde är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende. Flera av Sveriges mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns idag representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela området sjuder av aktivitet, kreativitet, innovation. Här kan du känna historians vingslag men också vara med och bygga framtiden.

Med centrala Lindholmen runt knuten och älven på gångavstånd är läget för fastigheten Brasilia verkligen unikt. Byggnaden byggdes 1950 och är renoverad 2001. Här har vi nu en kontorslokal om 758 kvm som är i fint skick och som ligger på plan 2 med en härlig utsikt över älven. Det är ingen öppen planlösning men har ett bra ljusinsläpp. Parkering nära till hands och du reser kollektivt med buss till Lindholmsallén eller över älven med Älvsnabben. Ett fint vattennära läge och dessutom nära till restauranger, träningsanläggning och annan service.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Se vad andra tycker om Lindholmen som etableringsplats

Adress:
Plejadgatan 3, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
758 kvm

Egenskaper

  • Cykelparkering
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Martin Nilbo
Martin Nilbo Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.