Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Lundby Hamngata 24 (305 kvm)

I gränslandet mellan Lindholmen och Frihamnen har vi en ledig kontorslokal på 305 kvadratmeter. En ljus och rymlig kontorslokal på plan två med egen entré och kök. Utanför finns det gott om parkeringsplatser och närhet både till Backaplan, centrala Göteborg och Lindholmen. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Adress:
Lundby Hamngata 24 , Göteborg
Område
Frihamnen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
305 kvm

Uthyrningsansvarig

Camilla Andersson
Camilla Andersson Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Frihamnen är den nya hållbara och spännande stadsdelen i Göteborgs innerstad. Här har ni nära till vattnet samtidigt som ni sitter mitt i centrum med goda kommunikationer. Att äta lunch eller ta en eftermiddagsfika vid kajkanten sätter lite extra guldkant på arbetsdagen.

Det kommer att hända mycket i Frihamnen framöver. Här ska cirka 15 000 människor en gång bo och lika många ska ha sina arbetsplatser här. Men självklart kommer det även att finnas handel, restauranger, nöjen, kultur och idrottslokaler.

Vanliga frågor:

Illustration med en kvinna som håller i ett stort frågetecken.

Det finns många olika möjligheter att ta sig kollektivt till Lindholmen. Det tar till exempel bara nio minuter att ta bussen från Centralstationen till Lindholmen, och sex minuter med färja från Stenpiren till Lindholmspiren.

Sök resväg med hjälp av Västtrafiks Reseplanerare.

Läs mer om kommunikationer på Lindholmen här