Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Lindholmspiren 5A (82 kvm)

Just nu har vi en lokal för dig som vill vara mitt i där det händer på Lindholmen!

Här har vi nu en butikslokal i vår fastighet Lindholmen Science Park som har ett strategiskt läge mitt emot kommande Karlastaden och precis i anslutning till kollektivtrafik samt det stora antalet arbetande och studenter som befinner sig utanför fastigheten dagligen.

Lokalen ligger på bottenplan och är 82 kvadratmeter. Den har stora skyltfönster som vetter ut mot huvudingången till fastigheten och som man lätt ser när man rör sig i området. Lokalen längtar efter en ny hyresgäst så snart som möjligt så vänta inte med att kontakta oss för att veta mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda!

Lindholmen är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende. Flera av Sveriges mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns idag representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela området sjuder av aktivitet, kreativitet, innovation hos de nära 30 000 personerna som jobbar, studerar eller bor här.

Det är också enkelt att ta sig till Lindholmen med både buss, färja, cykel och bil. Inom några år rullar också spårvagn precis utanför.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Adress:
Lindholmspiren 5A, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Butik
Storlek
82 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Cykelparkering
  • Laddstation bil
  • Parkeringsgarage
  • Reception
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Henrik Sellgren
Henrik Sellgren Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.