Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Lindholmspiren 3B (880 kvm)

Just nu finns det en unik möjlighet för dig som driver ett gym/träningskedja och som skulle vilja etablera dig på expansiva Lindholmen i Göteborg. Här finns just nu en lättillgänglig lokal på entréplan i Lindholmen Science Park med utsikt över Lindholmshamnen. Lokalen är 880 kvadratmeter, används just nu som gym och vi ser gärna en liknande verksamhet på platsen även framåt. Men driver du annan verksamhet och är intresserad av läget är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

Här finns det öppna ytor som passar bra för gym och möjlighet finns även att skärma av för att kunna hålla gruppass eller erbjuda avskilda stretchmöjligheter. Det finns även ett mindre rum mitt i lokalen som kan användas för massage, personliga möten eller något liknande. Det finns moderna omklädningsrum för både herrar och damer med dusch och wc.

På Lindholmen arbetar, studerar, forskar eller bor cirka 25 000 personer dagligen och den siffran kommer stadigt att höjas. Inte minst med Karlastaden som byggs tvärs över gatan från Lindholmen Science Park. Det är också lätt att ta sig hit för de som inte bor här. Busshållplatsen ligger alldeles utan Lindholmen Science Park och bara ett stenkast från lokalen ligger färjeläget som erbjuder gratisfärjor över till Stenpiren med en väldigt bra turtäthet.

Välkommen att kontakta oss för frågor eller för att boka en visning.

Adress:
Lindholmspiren 3B, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor, Övrigt/Special
Storlek
880 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Cykelparkering
  • Laddstation bil
  • Dusch
  • Parkeringsgarage
  • Reception
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Henrik Sellgren
Henrik Sellgren Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.