Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Lindholmen Science Park (62 kvm)

Vill du också ha kontor där det händer massa runt omkring dig. Där du har nära till restauranger, tillgång till perfekta löprundor på lunchen, coola kontorsgrannar, nära till göteborgs innerstad och första parkett vid vattnet? Då har vi precis det du söker!

Nu hittar du denna moderna kontorslokal på 62 kvadratmeter på Lindholmen Science Park. Lokalen ligger på bottenvåningen vilket bjuder på stora möjligheter för dig som vill mötas av alla som befinner sig i området och huset under dagen.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Se vad andra tycker om Lindholmen som etableringsplats

Adress:
Lindholmspiren 3B, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
62 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Cykelparkering
  • Laddstation bil
  • Dusch
  • Reception
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Martin Nilbo
Martin Nilbo Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.