Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Lindholmspiren 3B (62 kvm)

Letar du efter ett lite mindre butiksläge mitt i smeten på Lindholmen? Då kan du sluta leta!

Nu kan vi erbjuda en lite mindre butikslokal på 62 kvadrat i vår fastighet Lindholmen Science Park. Lokalen ligger på bottenvåningen i vår gågata som ligger inne i fastigheten. Öppettiderna för att komma in i fastigheten är kl. 7-18. Annan tid är ingångarna endast öppna för hyresgäster i huset. Här har du ett läge där många rör sig under dagtid så möjligheterna är många.
Lokalen blir ledig för nya hyresgäster i juni.

Lindholmen är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende. Flera av Sveriges mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns idag representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela området sjuder av aktivitet, kreativitet, innovation hos de nära 30 000 personerna som jobbar, studerar eller bor här.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Adress:
Lindholmspiren 3B, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Butik
Storlek
62 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Laddstation bil
  • Parkeringsgarage
  • Reception
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Henrik Sellgren
Henrik Sellgren Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.