Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Lindholmen Science Park – Open Arena (133 kvm)

Nu finns det en möjlighet för er som vill sitta i själva hjärtat av expansiva Lindholmen. I Open Arena Lindholmen som ligger i Lindholmen Science Park har vi nu en kontorslokal på 133 kvadratmeter som väntar på ny hyresgäst. Open Arena ligger på plan två och är speciellt skapad för att forskning och företagande ska kunna mötas på neutral mark. Här samsas olika företag från fordons,- IT-, media- och säkerhetsbranschen i moderna lokaler. I Open Arena har du gemensamma ytor såsom kök, wc och mötesrum tillsammans med övriga hyresgäster och det finns även möjligheter till event.

På bottenplan finns restauranger, service och gemensamma ytor för reception och möten, inte bara för dig som är hyresgäst i huset utan för hela området. Förutom nätverket erbjuder även Lindholmen närhet till restauranger, tillgång till perfekta löprundor på lunchen, bra kollektivtrafik med både buss och färja, närhet till Göteborgs innerstad och första parkett vid vattnet. Inom några år kommer det även att rulla en spårvagn precis utanför.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Adress:
Lindholmspiren 3A, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
133 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Cykelparkering
  • Laddstation bil
  • Parkeringsgarage
  • Reception
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Henrik Sellgren
Henrik Sellgren Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.