Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Lindholmen Science Park (540 kvm)

Vill du också ha kontor där det händer massa runt omkring dig? Där du har nära till restauranger, tillgång till perfekta löprundor på lunchen, coola kontorsgrannar, nära till Göteborgs innerstad och första parkett vid vattnet? Då har vi precis det du söker!

Nu hittar du denna moderna kontorslokal på 540 kvadratmeter på Lindholmen Science Park. Här sitter du på våning två med massor av möjligheter. Ytan har tidigare varit utbildningslokal och det finns flera större rum som både kan användas som mötes- eller utbildningsrum samt yta för öppet kontorslandskap. Förutom perfekta möjligheter inomhus finns det även en stor terrass med utsikt över Lindholmspiren. Vi kan med andra ord lova en härlig utsikt!

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Adress:
Lindholmspiren 5, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
540 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Cykelparkering
  • Parkeringsgarage
  • Reception
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Henrik Sellgren
Henrik Sellgren Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.