Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Lindholmen Science Park (132 kvm)

Letar du efter ett nytt kontor och är intresserad av Göteborgs mest spännande plats? Då har vi platsen för dig! På Lindholmen Science Park samsas olika företag från fordons-, IT-, media- och säkerhetsbranschen i moderna lokaler. Förutom nätverket erbjuder även Lindholmen närhet till restauranger, tillgång till perfekta löprundor på lunchen, bra kollektivtrafik, närhet till göteborgs innerstad och första parkett vid vattnet.

Nu hittar du denna moderna kontorslokal på 132 kvadratmeter på Lindholmen Science Park. Lokalen ligger på sjätte våningen med ett läge där det händer massa runt omkring dig. Här hittar du en blandning av mindre och större rum som lämpar sig både som kontor och mötesrum.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Adress:
Lindholmspiren 3B, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
132 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Cykelparkering
  • Laddstation bil
  • Dusch
  • Parkeringsgarage
  • Reception
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Henrik Sellgren
Henrik Sellgren Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.