Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Kunskapsgatan 1 (400 kvm)

Lindholmen som förr var ett varvsområde är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende. Flera av Sveriges mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns idag representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela området sjuder av aktivitet, kreativitet, innovation. Här kan du känna historians vingslag men också vara med och bygga framtiden.

Denna lokal på Kunskapsgatan 1 på Lindholmen har första parkett vid älven. Området är lugnt men har ändå närheten till puls runt knuten i form av Lindholmen Science Park, universiteten, diverse restauranger, Backa Teater och mycket mer. Det finns även gott om parkeringsplatser precis vid fastigheten och bra kommunikationer med kollektivtrafik i närheten.

Lokalen ligger en trappa upp och har en storlek om 400 kvm. Det finns även möjlighet att hyra till ett förråd på bottenplan.

Välkommen med en intresseanmälan så ordnar vi en visning av lokalen.

Se vad andra tycker om Lindholmen som etableringsplats

Adress:
Kunskapsgatan 1, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
400 kvm kvm

Egenskaper

  • Cykelparkering

Uthyrningsansvarig

Martin Nilbo
Martin Nilbo Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.