Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Frihamnen 4 (149 kvm)

Letar du efter ett lite mindre kontor med ett perfekt läge så kan du sluta leta! Nu har vi en ledig lokal i vår fastighet Förvaltningsbyggnaden i Frihamnen. Lokalen är 149 kvadratmeter stor och har både stora och små rum som kan användas till både mötesrum och kontor.

Idag är det ungefär 500 personer som har Frihamnen som arbetsplats. I området finns det till exempel både en actionhall och padelhall och i Jubileumsparken erbjuds aktiviteter såsom bad, bastu och seglarskola och mer är på väg. Det finns även flera restauranger i området. Området hyrs dessutom ut för olika evenemang och temporära projekt.

Här har du med andra ord massor att göra under eller efter jobbet samtidigt som du befinner dig precis vid kajkanten med utsikt över älven med Lilla Bommen och operan. Det går snabbt och smidigt att ta sig hit oavsett om du väljer bilen, cykeln eller bussen och om några år går det även en spårvagn utanför. Det är dessutom bara ett stenkast in till Nordstan och centrala Göteborg och tack vare nya Hisingsbron har gångvägen nu kortats ner betydligt.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!

Adress:
Frihamnen 4, Göteborg
Område
Frihamnen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
149 kvm

Uthyrningsansvarig

Camilla Andersson
Camilla Andersson Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Frihamnen är den nya hållbara och spännande stadsdelen i Göteborgs innerstad. Här har ni nära till vattnet samtidigt som ni sitter mitt i centrum med goda kommunikationer. Att äta lunch eller ta en eftermiddagsfika vid kajkanten sätter lite extra guldkant på arbetsdagen.

Det kommer att hända mycket i Frihamnen framöver. Här ska cirka 15 000 människor en gång bo och lika många ska ha sina arbetsplatser här. Men självklart kommer det även att finnas handel, restauranger, nöjen, kultur och idrottslokaler.