Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Frihamnen 4 (126 kvm)

Just nu har vi en lite mindre lokal med kanonläge precis bredvid Hisingsbron med närhet till både innerstad och trafikleder. Lokalen som är 126 kvadratmeter stor ligger i vår fastighet Förvaltningsbyggnaden och har både stora och små rum som kan användas till kontorslandskap, enskilda kontor eller mötesrum.

Frihamnen är ett spännande område där det kommer hända massor framåt. Just nu byggs den nya spårvägen som kommer gå från Hisingsbron via Frihamnen till Lindholmen och om några år kommer ni att ha Polestars nya huvudkontor till en av era närmsta grannar. Men redan nu finns det massor av spännande grannar och i Jubileumsparken erbjuds aktiviteter såsom bad, bastu och seglarskola och mer är på väg. Området hyrs dessutom ut för olika evenemang och temporära projekt.

Det går snabbt och smidigt att ta sig hit oavsett om du väljer bilen, cykeln eller bussen och om några år går det som sagt även en spårvagn utanför. Det är dessutom bara ett stenkast in till Nordstan och centrala Göteborg och tack vare nya Hisingsbron har gångvägen nu kortats ner betydligt.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!

Adress:
Frihamnen 4, Göteborg
Område
Frihamnen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
126 kvm

Uthyrningsansvarig

Camilla Andersson
Camilla Andersson Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Frihamnen är den nya hållbara och spännande stadsdelen i Göteborgs innerstad. Här har ni nära till vattnet samtidigt som ni sitter mitt i centrum med goda kommunikationer. Att äta lunch eller ta en eftermiddagsfika vid kajkanten sätter lite extra guldkant på arbetsdagen.

Det kommer att hända mycket i Frihamnen framöver. Här ska cirka 15 000 människor en gång bo och lika många ska ha sina arbetsplatser här. Men självklart kommer det även att finnas handel, restauranger, nöjen, kultur och idrottslokaler.