Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Frihamnen 16B (231kvm)

Nu kan vi erbjuda en kontorslokal i Kajskjul 107 i Frihamnen på 231 kvm.
Kajskjul 107 är beläget mitt i det ruffa Frihamnen med tydliga historiska vingslag och närheten till vattnet. Idag är Frihamnen ett av Göteborgs mest intressanta områden stadsbyggnadsmässigt, här ska människor både leva och arbeta i framtiden när en helt ny stadsdel växer fram. Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!

Adress:
Frihamnen 16B, Göteborg
Område
Frihamnen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
231 kvm

Egenskaper

  • Cykelparkering
  • Dusch
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Camilla Andersson
Camilla Andersson Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Frihamnen är den nya hållbara och spännande stadsdelen i Göteborgs innerstad. Här har ni nära till vattnet samtidigt som ni sitter mitt i centrum med goda kommunikationer. Att äta lunch eller ta en eftermiddagsfika vid kajkanten sätter lite extra guldkant på arbetsdagen.

Det kommer att hända mycket i Frihamnen framöver. Här ska cirka 15 000 människor en gång bo och lika många ska ha sina arbetsplatser här. Men självklart kommer det även att finnas handel, restauranger, nöjen, kultur och idrottslokaler.

Vanliga frågor:

Illustration med en kvinna som håller i ett stort frågetecken.

Till Frihamnen kan du ta dig med både buss och spårvagn. Närmaste busshållplats är Frihamnsporten.

Om kommunikationer Frihamnen.

Välkommen till Kajskjul 107 i Frihamnen. Fastigheten är byggd år 1944 efter ritningar av Wilhelm Mattson, då som kaffelager med tillhörande kylrum. År 2001 renoverades byggnaden och den funktionalistiska stilen med de stora karaktäristiska fönstren samt lastningsbalkonger och lastkajer bevarades. Kajskjul 107 är beläget mitt i det ruffa Frihamnen med tydliga historiska vingslag och närheten till vattnet. Idag är Frihamnen ett av Göteborgs mest intressanta områden stadsbyggnadsmässigt, här ska människor både leva och arbeta i framtiden när en helt ny stadsdel växer fram.