Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Frihamnen 16A (860 kvm)

Letar du efter en kontorslokal med ett utmärkt läge där ni har nära till centrala Göteborg och ändå tar er snabbt ut på olika trafikleder? Då kan du sluta leta!

Just nu kan vi erbjuda en kontorslokal i Kajskjul 107 i Frihamnen på 860 kvadratmeter. Lokalen ligger på tredje våningen och både ytor för kontorslandskap men också rum som kan användas som till exempel mötesrum. Det ingår även ett övre plan med ytor som kan användas på olika sätt. Utöver detta finns det en balkong som erbjuder sol i stort sett hela dagen med utsikt över bland annat Hisingsbron, Operan och Lindholmen.

Kajskjul 107 är beläget mitt i det ruffa Frihamnen med tydliga historiska vingslag och närheten till vattnet.  I området finns det till exempel både en actionhall, actiongolf och padelhall och i Jubileumsparken erbjuds aktiviteter såsom bad, bastu och seglarskola och mer är på väg. Det finns även flera restauranger i området. Området hyrs dessutom ut för olika evenemang och temporära projekt.

Adress:
Frihamnen 16A, Göteborg
Område
Frihamnen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
860 kvm

Egenskaper

  • Cykelparkering
  • Dusch
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Camilla Andersson
Camilla Andersson Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Frihamnen är den nya hållbara och spännande stadsdelen i Göteborgs innerstad. Här har ni nära till vattnet samtidigt som ni sitter mitt i centrum med goda kommunikationer. Att äta lunch eller ta en eftermiddagsfika vid kajkanten sätter lite extra guldkant på arbetsdagen.

Det kommer att hända mycket i Frihamnen framöver. Här ska cirka 15 000 människor en gång bo och lika många ska ha sina arbetsplatser här. Men självklart kommer det även att finnas handel, restauranger, nöjen, kultur och idrottslokaler.