Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Frihamnen 16A (645 kvm)

Kajskjul 107 är beläget mitt i det ruffa Frihamnen med tydliga historiska vingslag och närheten till vattnet.  I området finns det till exempel både en actionhall, actiongolf och padelhall och i Jubileumsparken erbjuds aktiviteter såsom bad, bastu och seglarskola och mer är på väg. Det finns även flera restauranger i området. Området hyrs dessutom ut för olika evenemang och temporära projekt.

Just nu hittar du denna nyfixade lokal på 645 kvadratmeter i Frihamnen. Lokalen ligger på tredje våningen och erbjuder det lite större bolaget ytor för både kontorslandskap, cellkontor och flera mötesrum. Från en balkong har du dessutom första parkett mot Bananpiren och älven där du bland annat ser Hisingsbron, Läppstiftet, Operan och de gamla varvskranarna på Lindholmen.

Varmt välkommen att kontakta vår uthyrningsansvariga Camilla om du vill veta mer eller vill boka en visning!

Adress:
Frihamnen 16A, Göteborg
Område
Frihamnen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
645 kvm

Egenskaper

  • Cykelparkering
  • Dusch
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Camilla Andersson
Camilla Andersson Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Frihamnen är den nya hållbara och spännande stadsdelen i Göteborgs innerstad. Här har ni nära till vattnet samtidigt som ni sitter mitt i centrum med goda kommunikationer. Att äta lunch eller ta en eftermiddagsfika vid kajkanten sätter lite extra guldkant på arbetsdagen.

Det kommer att hända mycket i Frihamnen framöver. Här ska cirka 15 000 människor en gång bo och lika många ska ha sina arbetsplatser här. Men självklart kommer det även att finnas handel, restauranger, nöjen, kultur och idrottslokaler.