Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Frihamnen 16 B (680 kvm)

Lokal på bästa läge mitt i Frihamnen – nära till allt!

Just nu kan vi erbjuda en kontorslokal i Kajskjul 107 i Frihamnen på 680 kvadratmeter. Lokalen ligger på tredje våningen och har stora ytor för kontorslandskap men erbjuder också många mötes- och telefonrum. En våning upp finns det även två större rum som passar som konferensrum. Möjligheterna är alltså många!

Frihamnen har ett av Göteborgs bästa lägen om du vill vara nära innerstaden men ändå ha det nära och enkelt för att ta sig ut på större trafikleder. Här sitter företag i olika storlek och inom några år kommer Polestar att finnas på plats med sitt huvudkontor. I området finns det till exempel både en actionhall och padelhall och i Jubileumsparken erbjuds aktiviteter såsom bad, bastu och seglarskola och mer är på väg. Det finns även flera restauranger i området. Området hyrs dessutom ut för olika evenemang och temporära projekt.

Här har du med andra ord massor att göra under eller efter jobbet samtidigt som du befinner dig precis vid kajkanten med utsikt över älven med Lilla Bommen och operan. Det går snabbt och smidigt att ta sig hit oavsett om du väljer bilen, cykeln eller bussen och om några år går det även en spårvagn utanför. Det är dessutom bara ett stenkast in till Nordstan och centrala Göteborg och tack vare nya Hisingsbron har gångvägen nu kortats ner betydligt.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!

Adress:
Frihamnen 16B, Göteborg
Område
Frihamnen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
680 kvm

Egenskaper

  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Camilla Andersson
Camilla Andersson Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Frihamnen är den nya hållbara och spännande stadsdelen i Göteborgs innerstad. Här har ni nära till vattnet samtidigt som ni sitter mitt i centrum med goda kommunikationer. Att äta lunch eller ta en eftermiddagsfika vid kajkanten sätter lite extra guldkant på arbetsdagen.

Det kommer att hända mycket i Frihamnen framöver. Här ska cirka 15 000 människor en gång bo och lika många ska ha sina arbetsplatser här. Men självklart kommer det även att finnas handel, restauranger, nöjen, kultur och idrottslokaler.