Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen

Bror Nilssons gata 5 (366 kvm)

I en äldre varvsfastighet mitt på centrala Lindholmen finns denna kombilokal med både kontor och lager/verkstad om totalt 366 kvm. Vattennära läge och dessutom nära till restauranger, träningsanläggning och annan service. Lokalen finns på våning tre i fastigheten Förrådet och har även ett entresol en trappa upp och fint ljusinsläpp. Cykelparkering, elladdning i närliggande RE-garaget och dusch är andra egenskaper för fastigheten. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Adress:
Bror Nilssons Gata 5, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor, Lager
Storlek
366 kvm

Egenskaper

  • Cykelparkering
  • Laddstation bil
  • Dusch
  • Restauranger

Uthyrare

Ann-Charlott Scotting
Ann-Charlott Scotting Uthyrare
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.