Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Bror Nilssons gata 5 (188 kvm)

Vill du också ha kontor där det händer massa runt omkring dig. Där du har nära till restauranger, tillgång till perfekta löprundor på lunchen, coola kontorsgrannar, nära till Göteborgs innerstad och första parkett vid vattnet? Då har vi precis det du söker!

Nu hittar du denna kontorslokal på 188 kvadratmeter i den gamla varvsfastigheten Förrådet. Lokalen ligger på tredje våningen med ett läge där det händer massa runt omkring dig. Lokalen erbjuder även ett entresol en trappa upp och fint ljusinsläpp.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Adress:
Bror Nilssons gata 5, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
188 kvm

Egenskaper

  • Cykelparkering
  • Laddstation bil
  • Dusch
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Marie Vulpe
Marie Vulpe Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.