Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Bror Nilssons gata 16 (28 kvm)

Om du letar efter en mindre lokal där du blir del av ett större sammanhang har vi exakt vad du behöver. I vår fastighet Träverkstaden/Sågeriet finns det nu möjlighet att hyra ett kontorsrum på andra våningen. Kontorsrummet är 28 kvadratmeter och förutom rummet ingår det också del i gemensamma utrymmen såsom kök, lunchrum, konferensrum, mötesrum, dusch och toaletter. Perfekt för det mindre företaget eller det större bolaget som vill finnas på Lindholmen.

Träverkstaden/Sågeriet härstammar från varvstiden och var som namnen än idag antyder en träverkstad och ett sågeri. Det är idag en kontorsfastighet med diverse storlekar på kontor och studios. Läget centralt på Lindholmen ger bra kommunikationer och närhet till både restauranger, träningsanläggningar och kulturliv.

Adress:
Bror Nilssons gata 16, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontorshotell
Storlek
28 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Cykelparkering
  • Laddstation bil
  • Dusch
  • Parkeringsgarage
  • Bihotell
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Marie Vulpe
Marie Vulpe Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.