Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Bergslagsgatan 6 (520 kvm)

Ljus och rymlig lokal med flera kontorsrum på 520 kvadratmeter i centralt läge med goda kommunikationer och närhet till Centralstationen och Drottningtorget. Det händer mycket i och runt Gullbergsvass med bland annat ombyggnaden av E45 och bygget av Västlänken. Lokalen ligger på tredje våningen och lämpar sig för kontorsverksamhet. Lokalen hyrs ut på korttidskontrakt och inflyttning sker efter överenskommelse. Hiss, parkeringsgarage och restaurang finns i huset.

Adress:
Bergslagsgatan 6, Göteborg
Område
Gullbergsvass
Lokaltyp
Kontor
Storlek
520 kvm

Egenskaper

  • Cykelparkering
  • Parkeringsgarage
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Camilla Andersson
Camilla Andersson Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Gullbergsvass ligger i Göteborgs kärna, här har ni älven nära och med en mängd spännande kultur- och industrimiljövärden som Skansen Lejonet, terminalbyggnaden och Drömmarnas kaj. Men Gullbergsvass har också en stor potential för stadsutveckling. I Gullbergsvass möts fem stadsdelar och det ger goda möjligheter att knyta samman staden.

I Gullbergsvass kommer det i framtiden bli möjligt för 20 000 människor att bo och lika många att arbeta. I planerna nämns olika tänkbara stadsbebyggelser. Allt från historiska rutnät med tät och hög bebyggelse till finmaskiga gatunät med varierad bebyggelse och en park utmed älven. I samtliga alternativ är E45:an nedgrävd.