Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Bergslagsgatan 6 (307 kvm)

Ljus och rymlig lokal med öppen planlösning på 307 kvm i centralt läge med goda kommunikationer. Lokalen ligger på första våningen och lämpar sig för till exempel uppstartsverksamheter. Det händer mycket i närområdet med ombyggnaden av E45 och bygget av Västlänken. Lokalen hyrs ut på korttidskontrakt med start från 1 november. Hiss och restaurang finns i huset.

Adress:
Bergslagsgatan 6, Göteborg
Område
Gullbergsvass
Lokaltyp
Kontor
Storlek
307 kvm

Egenskaper

  • Cykelparkering
  • Parkeringsgarage
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Camilla Andersson
Camilla Andersson Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Gullbergsvass ligger i Göteborgs kärna, här har ni älven nära och med en mängd spännande kultur- och industrimiljövärden som Skansen Lejonet, terminalbyggnaden och Drömmarnas kaj. Men Gullbergsvass har också en stor potential för stadsutveckling. I Gullbergsvass möts fem stadsdelar och det ger goda möjligheter att knyta samman staden.

I Gullbergsvass kommer det i framtiden bli möjligt för 20 000 människor att bo och lika många att arbeta. I planerna nämns olika tänkbara stadsbebyggelser. Allt från historiska rutnät med tät och hög bebyggelse till finmaskiga gatunät med varierad bebyggelse och en park utmed älven. I samtliga alternativ är E45:an nedgrävd.