Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Anders Carlssons gata 9 (1 300 kvm)

Är du och ditt företag på jakt efter en lokal som verkligen andas Göteborgs varvshistorik?

Då har vi precis vad ni söker. Nu finns det möjlighet att hyra ett kontor på 1 300 kvadratmeter i vår fastighet 141:an där framtid blandas med historia.

Lokalen är 1 300 kvadratmeter och längtar efter en ny hyresgäst som kan utföra stordåd. Vi ser framför oss att ni är ett IT- och/eller konsultbolag som vill ligga mitt i det spännande kluster som finns på Lindholmen. Precis utanför dörren har ni den välkända restaurangen Kooperativet och den nya Maskinparken och en kort promenad bort ligger älven som bjuder in till walk and talk eller lunch på kajkanten.

Entréplanet är uppdelat på kontors- och konferensrum samt en större ateljé och övre plan har en öppen planlösning med kontorslandskap, kök och sällskapsytor. Möjligheterna är många! I taket finns det även lämningar av traverser från varvet och det finns även en port som man kan använda för lastning.

Vågar ni missa den här möjligheten?!

Adress:
Anders Carlssons gata 9, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
1300 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Cykelparkering
  • Laddstation bil
  • Dusch
  • Parkeringsgarage
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Marie Vulpe
Marie Vulpe Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.