Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Anders Carlssons gata 7 (20 kvm)

Letar du efter ett mindre kontor mitt i händelsernas centrum? Då kan du sluta leta!

Nu erbjuder vi plats i vårt populära kontorshotell i fastigheten 141:an. 141:an är Götaverkens gamla experimentverkstad på Lindholmen och här finns den gamla varvskänslan bevarad samtidigt som det är moderna lokaler. Läget centralt på Lindholmen ger bra kommunikationer och närhet till både restauranger, träningsanläggningar och kulturliv. Ett område man helt enkelt inte vill missa.

Nu finns det möjlighet att hyra ett kontorsrum på våning 4 i denna fastighet. Rummet är 20 kvadratmeter stort och utöver det ingår det gemensamma utrymmen såsom kök, lunchrum, konferensrum och toaletter.

Oavsett om du driver ett enmansföretag eller representerar ett större bolag kan vi rekommendera att sitta i kontorshotell på Lindholmen.

Välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

Adress:
Anders Carlssons gata 7, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontorshotell
Storlek
20 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Cykelparkering
  • Laddstation bil
  • Parkeringsgarage
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Marie Vulpe
Marie Vulpe Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.