Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Anders Carlssons gata 14 (560-3930 kvm)

Just nu kan vi erbjuda en unik möjlighet på ett av Lindholmens bästa lägen! I vår fastighet Galjonen har vi nu en ledig lokal på som kan anpassas mellan 560 och 3930 kvadratmeter beroende på behov. Lokalen ligger på plan 4 och stor del av ytan består av öppen planlösning som är perfekt för bland annat kontorslandskap. Resterande ytor består av kontor och mötesrum. Man får dessutom tillgång till en jättefin innergård.

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Fastigheten ligger på ett av Lindholmens bästa lägen och har nära till i stort sett allting. Ett stenkast bort ligger älven och Playa Lindholmen som bjuder in till lunch- eller paushäng med sand mellan tårna. Åt båda håll precis utanför finns det gröna ytor som bjuder in till aktivitet i form av utegym eller en stunds paus i det gröna.

Låter det intressant? Kontakta då Marie Vulpe som är uthyrningsansvarig för mer information och för en visning!

Adress:
Anders Carlssons gata 14, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
560-3930 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Cykelparkering
  • Dusch
  • Bihotell
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Marie Vulpe
Marie Vulpe Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.