Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

TechMeetUp med Plug And Play och The Yard på Playa Lindholmen

Kommande event

Plug into the global innovation system

Missa inte Business Region Göteborgs sommaravslutning med TechMeetUp, denna gång i samarbete med The Yard. Vi välkomnar Plug and Play, som kommer att berätta om sin dynamiska plattform och hur du kan dra nytta av den för att främja innovation och samarbeten globalt inom ekosystemet. Samt så får vi en sneak peek av nästa location för techarenan The Yard på Lindholmen som skalar upp verksamheten senare i år.

Plug and Play hjälper företag över hela världen att få kontakt med strategiskt utvalda startups. Med över 50 platser globalt övervakar företaget ett ekosystem med mer än 50 000 startups och 500 partners, med en imponerande lista över alumner, som Dropbox, Paypal, Trulioo och Rappi. 

Kom och lyssna på två experter från Plug and Play Göteborg, Christian Johansson och Emelie Stark. De kommer att berätta mer ingående om Plug and Play och dela med sig av hur man kan integrera olika teknologiska lösningar i sin verksamhet. Ta chansen att ställa frågor och delta i samtal kring de utmaningar och möjligheter som Plug and Play erbjuder. Passa på att träffa och nätverka med likasinnade tech-entusiaster, entreprenörer och professionella inom branschen.

Representanter från The Yard är också på plats och berättar mer om nästa steg för techarenan på Lindholmen. En uppskalning i den skräddarsydda fastigheten Utrustningsverkstaden, belägen i anslutning till Playa Lindholmen, mitt i det expanderande tech- och mobilitetsklustret på Lindholmen. Här skalas verkstadshallen och coworkingytorna upp för att fler startups och scaleups ska få plats att testa och skapa framtidens lösningar. Nyfiken på The Yard? Missa inte denna chansen!

The Yard är ett gemensamt initiativ av Älvstranden Utveckling AB, Business Region Göteborg och Lindholmen Science Park.

Vi ser fram emot att träffa dig där och önskar er alla en fantastisk sommar!


Vad sägs om lite kaffe på maten?

Vi bjuder även på kaka, men framförallt på inspirerande talare och likasinnade deltagare.

Var: Playa Lindholmen, Anders Carlssons gata 30 (bredvid kran 42).

Hållplats: Regnbågsgatan, Färjeläge Lundbystrand 

För vem: För techföretag i Göteborgsregionen och alla som är nyfikna på The Yard.

  • Evenemang
  • The Yard
  • På plats
När
fredag 28 jun, 2024
Tid
13:45-15:00
Plats
Playa Lindholmen, Anders Carlssons gata 30, Göteborg
Digitalt
-
Kostnad
Kostnadsfritt - anmälan krävs
Medverkande
Business Region Göteborg, Plug And Play, The Yard
Efter eventet
-
Tänk på
Plats kan komma att justeras om vädret inte tillåter utomhushäng. Det kommer filmas och fotograferas på plats. Meddela gärna om du ej önskar vara med på bild.

Playa Lindholmen (The Yard Utrustningsverkstaden)