Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Hyresgästträff för dig som finns på Lindholmen

Arkiverat event

Nu är det alldeles för länge sedan vi träffades och det vill vi göra något åt!

Onsdagen den 4 maj anordnar vi en hyresgästträff för dig som är hyresgäst hos oss och som finns och verkar på Lindholmen.

Från kl. 7.30 finns kaffe/te och macka framdukat i The Yards eventyta på Valdemar Noréns gata 12. Du kan då mingla med flera medarbetare från Älvstranden Utveckling AB men också med andra hyresgäster i området. Ta tillfället och lär känna dina kontorsgrannar!

Kl. 8 startar programmet och du kommer få massor av matnyttig information. Du kommer få veta mer om:

  • The Yard är namnet på en ny arena för små, nya och växande techbolag i Götaverkens gamla varvsområde. Äldre varvslokaler ska anpassas för att bli en plats för startups och teknikdrivna bolag, och erbjuda en kreativ och alternativ miljö som stärker det innovationskluster som redan finns på Lindholmen. Melina Garhed, marknads- och näringslivsansvarig på Älvstranden Utveckling AB kommer att berätta mer om The Yard.
  • Lindholmen är ett område där det har hänt, händer och ska hända mycket. Du kommer att få lyssna till Lena Baeza, programledare på Älvstranden Utveckling AB och höra mer om allt som händer i området.
  • Älvstranden Utveckling AB som fastighetsägare arbetar för att våra hyresgäster ska ha bästa möjliga miljö, både inom och utom kontorets gränser. Lyssna till Marie Vulpe och Camilla Andersson, uthyrningsansvariga, när de berättar mer om allt som vi och området kan erbjuda.
  • Efter träffens slut kl. 9 finns det dessutom möjlighet att följa med på en halvtimmes guidad tur i fastigheterna som tillhör The Yard. Vi går då i gemensam trupp.

Varmt välkommen!

 

PS:  Vi har en maxgräns till träffen så först till kvarn som gäller.

  • Evenemang
  • På plats
När
onsdag 04 maj, 2022
Tid
07:30-09:00
Plats
The Yards eventyta
Digitalt
Träffen är enbart fysisk på plats
Kostnad
Kostnadsfritt
Medverkande
Medarbetare på Älvstranden Utveckling
Efter eventet
-
Tänk på
Att anmäla dig via länken ovan

Hitta till oss