Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Frukostföreläsning för medlemmar i MiG (Marknadsföreningen i Göteborg) om The Yard

Arkiverat event

Vad har Götaverkens gamla varvshallar på Lindholmen att göra med Göteborgs satsning på startups inom techbranschen? Hur kan en slumrande miljö bli en alternativ och kreativ miljö för företagen som står för morgondagens lösningar inom mobilitet och teknik? Kom och lyssna på ett spännande föredrag om The Yard – ny tillväxtarena för techbolag på Lindholmen.

The Yard är namnet på en ny arena för små, nya och växande techbolag i Götaverkens gamla varvsområde på Lindholmen. Äldre varvslokaler ska med enkla ingrepp anpassas för att bli en plats för startups och teknikdrivna bolag, och erbjuda en kreativ och alternativ miljö som stärker det innovationskluster som redan finns på Lindholmen. Initiativtagare till The Yard är Älvstranden Utveckling, Business Region Göteborg och Lindholmen Science Park.

Medlemmar i Marknadsföringsföreningen i Göteborg är välkomna att lyssna på Ulrika Palmblad Gröön, stadsutvecklingschef Älvstranden Utveckling, Andreas Göthberg, avdelningschef Företagsutveckling Business Region Göteborg och Hanna Blomdahl, chef bolagsrelationer och klusterutveckling Lindholmen Science Park.

  • Seminarium
  • På plats
  • Digitalt
När
fredag 19 nov, 2021
Tid
07:30-08:45
Plats
Älvrummet.
Digitalt
-
Kostnad
Medlemskap i MiG krävs.
Medverkande
Ulrika Palmblad Gröön, stadsutvecklingschef Älvstranden Utveckling, Andreas Göthberg, avdelningschef Företagsutveckling Business Region Göteborg och Hanna Blomdahl, chef bolagsrelationer och klusterutveckling Lindholmen Science Park.
Efter eventet
-
Tänk på
Medlemskap i MiG krävs.

Kontakt

Melina Garhed

Melina Garhed

Näringsliv- och marknadsansvarig 031-368 96 09
Mejla Melina melina.garhed@alvstranden.goteborg.se