Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Frihamnsdagarna 2023

Arkiverat event

Välkommen till en av årets roligaste och viktigaste mötesplatser! Under tre dagar fylls Bananpiren i Frihamnen med partiledartal, seminarier, workshops och aktiviteter. Gratis inträde.

Bara genom att samtala kan vi bättre förstå varandra och bygga en ljusare framtid tillsammans. Därför behövs Frihamnsdagarna. En demokratisk mötesplats som är öppen för allmänheten att besöka. En plats där olika perspektiv får mötas och där röster får höras. När människor möts uppstår idéer som kan leda till verklig förändring.

Frihamnsdagarna anordnas av Frihamnsdagarna Ekonomisk Förening och Village Impact Fund – två samhällsnyttiga föreningar som är partipolitiskt och religiöst obundna.
Frihamnsdagarna är ett årligen återkommande arrangemang som drivs utan vinstsyfte. Eventuellt överskott återinvesteras i verksamheten. Många av de medlemmar och volontärer som skapar evenemanget arbetar frivilligt och ideellt.

Idén om Frihamnsdagarna föddes våren 2021 och första genomförandet ägde rum i september samma år. Då deltog 400 talare och flera tusen människor besökte Frihamnen och ännu fler följde det streamade programmet.

 

Frihamnsdagarna.se

  • Evenemang
  • På plats
När
Från torsdag 31 aug, 2023
Till lördag 02 sep, 2023
Tid
00:00-00:00
Plats
Frihamnen
Digitalt
-
Kostnad
Gratis
Medverkande
-
Efter eventet
-
Tänk på
-

Hitta hit