Vi söker en installationssamordnare inom energi

Aktuellt, Jobba hos oss Publicerad 19 januari, 2023

Vårt uppdrag på Älvstranden Utveckling AB är att från ax till limpa utveckla vårt stora mark- och fastighetsbestånd till en hållbar stad enligt Vision Älvstaden. Vi har sedan 1990-talet bidragit till att fylla varvs- och industriområden med nya verksamheter, bostäder och mötesplatser på båda sidor om Göta älv.

Bolaget är i ett expansivt skede och nu söker vi en installationssamordnare till vår fastighetsförvaltning med inriktning på energieffektivisering.

Ditt uppdrag blir att förvalta byggnaders tekniska system, se till så att våra hyresgäster trivs med oss och våra lokaler och att behålla ett bra inneklimat. Låter det som ett intressant uppdrag? Då vill vi att du hör av dig.

 

Välkommen till avdelning Fastighet!

Merparten av våra fastigheter finns på Lindholmen som är ett spännande och variationsrikt område under ständig utveckling. Här går Göteborgs varvshistoria hand i hand med Sveriges främsta utvecklingsprojekt inom framtidens mobilitet. Samtidigt bjuder området på gröna små oaser, konst, nybyggda bostäder och en eftertraktad närhet till vattnet. Här rör sig studenter, forskare och gymnasieelever tillsammans med boende, entreprenörer, hotellgäster och medarbetare på alla de företag som finns på Lindholmen. Vi har även fastigheter i Eriksberg, Frihamnen, Gullbergsvass och på Ringön.

På fastighetsavdelningen arbetar fastighetstekniker, teknisk förvaltare, uthyrningsansvarig, förvaltningsutvecklare, projektledare, installationssamordnare, säkerhetschef och avdelningschef Fastighet.

I rollen som installationssamordnare arbetar du med att samordna driftsfrågor och småprojekt på fastighetsavdelningen för att upprätthålla företagets fastigheter tekniska installationer i gott skick. Du kommer fungera som tekniskt förvaltningsstöd.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Projektleda mindre ombyggnads- och energiprojekt.
  • Planerat underhåll och utveckling av tekniska såsom styr- och reglersystem för värme och ventilation i byggnader.
  • Övervakning av värme och ventilation via webbaserat SCADA system.
  • Stödja teknisk förvaltare och projektledare med teknisk kompetens och medverka vid om-, till- och nybyggnation.
  • Hantering av lokalernas inneklimat och tekniska frågor rörande fastigheterna.
  • Driftoptimering av befintliga system.
  • Öka driftnetto och minska driftkostnader.
  • Fakturahantering och ekonomisk uppföljning.

 

Vad vi söker hos dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning inom teknik. Du har god datorvana, har ekonomisk förståelse samt bred teknisk kunskap. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av fastighetstekniska installationer eller en bakgrund som servicetekniker.

För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tycker det är roligt att samverka med andra eftersom du kommer att göra det med såväl kollegor i huset som med våra hyresgäster. Vi tror också att du gärna delar med dig av dina erfarenheter samt har förmågan att leda och fördela arbetsuppgifter till våra driftentreprenörer.

Du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och vi tror att du tidigare haft en självständig roll med god struktur, ordning och reda.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

En expansiv och spännande arbetsplats

Hos oss arbetar du med cirka 90 kollegor som med ett stort engagemang brinner för att utveckla våra markområden och fastigheter. Här erbjuds ett varierande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor och chefer som besitter en rad olika kompetenser. Bolaget är i inne i ett mycket expansivt skede med stora projekt både vad gäller planering och genomförande. Vi äger och förvaltar fastigheter i Göteborg motsvarande 340 000 kvm uthyrningsbar yta. Dessa fastigheter är både förankrade i Göteborgs varvshistoria och i stadens framtida utveckling.

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas med oss och i våra lokaler. Vårt mål är att skapa en attraktiv miljö, jobbar nära våra hyresgäster och ligger steget före. Våra hyresgäster verkar inom olika branscher, allt från internationella tech-bolag till konstnärsateljéer och musikstudios.

Vi sitter i våra egna lokaler i Lindholmen Science Park med utsikt över älven och med olika former av kollektivtrafik utanför dörren.

 

Vi vill gärna träffa dig

Vi kan erbjuda en roll i en expansiv organisation där du får möjlighet att påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling. Hos oss finns också stora möjligheter till karriärutveckling då vi hanterar många olika projekt och där vi gärna ser att medarbetare byter roller och avdelningar för att ta sig an nya utmaningar.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Titta gärna på vår hemsida eller ännu bättre: Hör av dig!

 

Så här söker du

Vi ser fram emot din ansökan senast den 10 februari. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret på Vismas webbplats.

När du söker jobb hos Älvstranden Utveckling blir din ansökan en allmän handling.

Fackliga representanter:
SACO
Annette Vejen Tellevi
031-368 96 63

Unionen
Camilla Andersson
031-368 96 31