Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Häng med på utomhusvandringar i sommar!

Aktuellt, Lindholmen Publicerad 26 juni, 2024

Älvrummet fortsätter med sina uppskattade utomhusvandringar under sommaren. Ta med vänner och familj och upptäck Lindholmen och Södra Älvstranden under en guidad promenad. Kostnadsfritt.

Älvrummet är ett besökscentrum för allmänheten om stadsutvecklingen längs älven i Göteborg och drivs av Älvstranden Utveckling AB. Hur kommer Göteborgs centrala stadsdelar längs med Göta älv att se ut om 15, 20 och 30 år? Vad finns det för visioner och vad är redan klart? I Älvrummet får du svar på dina frågor, och dessutom erbjuds en mängd olika guidade visningar.

I sommar fortsätter succén med utomhusvandringarna på Lindholmen och Södra Älvstranden. Tillsammans med Älvrummets kunniga guider får du lära mer om områdets historia och ta del av den pågående stadsutvecklingen och se var nya parker, arbetsplatser, bostäder, hotell och restauranger tar form.

Förutom utomhusvandringarna erbjuds även guidade visningar på plats i Älvrummet runt modellen över Älvstaden – stadens centrala delar runt Göta älv. Där kan du också ta del av den digital utställningen som berättar mer om den pågående stadsutvecklingen i Göteborg.

Älvrummet har öppet måndag–fredag hela sommaren, se öppettiderna här.

Alla är välkomna och det är helt kostnadsfritt!

Älvrummet drivs av Älvstranden Utveckling AB.

Boka din guidning redan nu!

Tillsammans med en av våra kunniga guider får ni lära er allt om den pågående stadsutvecklingen på Lindholmen och Södra Älvstranden, och med egna ögon se var nya parker, arbetsplatser, bostäder, hotell och restauranger tar form.