Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Glasserian på Lindholmen är ett säkert vårtecken

Aktuellt, Hyresgäst, Lindholmen Publicerad 24 mars, 2022

När vårsolens strålar börjat värma igen så kan vi berätta att vår hyresgäst Glasserian snart startar upp sin verksamhet på Lindholmen igen. Med allt från glass och frozen yoghurt till juice och smoothies hittar nog de flesta något som smakar.

– Det är alltid lika roligt att öppna Glasserian för då vet man att våren äntligen är här. Vår produktmix passar bra för området då det är många som arbetar på Lindholmen vilket gör att det är många som rör sig där, säger George Barjac, VD på Glasseria.

Förra året var första året för Glasserian på Lindholmen som man hittar på Anders Carlssons gata 11. Förutom själva glassbutiken hittar man också ett stort luftigt trädäck och en liten uppbyggd sandstrand med solstolar. Vill man ha sand under fötterna finns också Playa Lindholmen i närheten.

Älvstranden Utveckling arbetar för att göra miljöerna kring sina fastigheter trivsamma och lockande på flera sätt och Marie Vulpe som är uthyrningsansvarig lyfter just trivsamheten när det kommer till Glasserian.

– Det är jättekul att Glasserian snart öppnar igen. De passar in perfekt i området och vi hoppas att de fortsatt kommer locka både boende och besökare samt de som jobbar eller studerar på Lindholmen, säger hon.

Utsikt från en lokal på Lindholmspiren 5. Man ser älven, Chalmers och centrala LIndholmen.

Vill du också etablera dig på Lindholmen?

Vill du och ditt företag också finnas på Lindholmen? Vi äger ett femtiotal fastigheter i området och pratar gärna om våra möjligheter med dig.