Vi söker en ekonomiassistent

Okategoriserade Publicerad 22 november, 2022

Vårt uppdrag på Älvstranden Utveckling är att främja den långsiktiga markutvecklingen i centrala Göteborg, framför allt genom att förverkliga Vision Älvstaden. Tillsammans med stadens förvaltningar och bolag, byggherrar och myndigheter skapar vi en levande innerstad på båda sidor älven, med en mångfald av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck.

Nu söker vi en ekonomiassistent. Här kommer du bland annat att arbeta med löpande bokföring, inbetalningar samt avstämningar och periodiseringar vid bokslut. Låter det som en intressant roll? Då vill vi att du hör av dig.

 

En expansiv och spännande arbetsplats

På Älvstranden Utveckling är vi cirka 80 medarbetare som jobbar med fokus på hållbar mark- och fastighetsutveckling. Vårt bolag är i inne i ett mycket expansivt skede med stora projekt både vad gäller planering och genomförande. Vi äger och förvaltar fastigheter motsvarande 340 000 kvm uthyrningsbar yta i Göteborg. Dessa fastigheter är både förankrade i Göteborgs varvshistoria och i stadens framtida utveckling. Det rör sig om gamla varvsbyggnader med namn som Sågeriet, Träverkstaden och Pannverkstaden och moderna kontorsfastigheter som Lindholmen Science Park.

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas med oss och i våra lokaler. Vi skapar en attraktiv miljö, jobbar nära våra hyresgäster och ligger steget före. Våra hyresgäster verkar inom olika branscher, allt från internationella tech-bolag till konstnärsateljéer och musikstudios.

 

Välkommen till ekonomiavdelningen!

På ekonomiavdelningen är vi ett tiotal medarbetare som arbetar tillsammans med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi. I rollen som ekonomiassistent arbetar du med övriga på avdelningen, men du har också kontakt med övriga kollegor i bolaget i frågor kring leverantörsfakturor.

Exempel på andra arbetsuppgifter kan vara:

  • Löpande bokföring
  • Inbetalningar
  • Avstämningar och periodiseringar vid bokslut
  • Projektfakturering konsortier
  • Arbete med registervård

 

Vad vi söker hos dig

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning eller liknande inom ekonomi och har praktisk erfarenhet av att arbeta med redovisning. Du har minst 3 års erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning. Du har lätt för att sätta dig in i system och har goda kunskaper i MS Office, framför allt i Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemen Agresso, Proceedo och LEB.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och har en vilja och kunskap till att förstå helheten. Du har hög social kompetens och lätt för att samarbeta med andra. För att lyckas med uppdraget så har du ett hälsosamt förhållningssätt till arbetet, vilket märks bland annat på hur du planerar och genomför dina uppdrag. Som person ligger ditt fokus på möjligheter snarare än hinder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vi vill gärna träffa dig

Vi kan erbjuda en roll i en expansiv organisation där du får möjlighet att påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling. Hos oss finns också stora möjligheter till karriärutveckling då vi hanterar många projekt och medarbetare byter roller och avdelningar för att ta sig an nya utmaningar.

Din arbetsplats blir i våra nya lokaler på Lindholmen Science Park, bara ett stenkast från älven. Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Hör av dig!

 

Så här söker du

Vi ser fram emot din ansökan senast den 11 december. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret via Vismas webbplats.

När du söker jobb hos Älvstranden Utveckling blir din ansökan en allmän handling.

Fackliga representanter:
SACO
Annette Vejen Tellevi
031-368 96 63

Unionen
Camilla Andersson
031-368 96 31