Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Dynamiskt och engagerade kontor mitt i nätverket

Aktuellt, Hyresgäst, Lindholmen Publicerad 29 februari, 2024

Molex är det globala företaget som i lite mer än fem år suttit i ett av de kontorshotell som finns i vår fastighet Lindholmen Science Park men som nu tagit ett tillväxtkliv och flyttat in i en egen större lokal i samma hus.

– Vi på Molex är en ledande leverantör av innovativa anslutningslösningar för bland annat datacenter, fordon, industriella miljöer och medicinsk teknik. Vi har länge suttit i ett mindre rum i ett av kontorshotellen i huset och känt att vi behöver en större yta för att kunna göra ett tillväxtkliv, säger Mikael Martinsson, Key Account Manager Global Sales & Marketing Division på Molex.

Att stanna på Lindholmen och i huset var för Mikael ett självklart val och då främst på grund av nätverket som finns här.

– Nätverket i området är allt för oss kan man säga. Både våra kunder och leverantörer sitter här och det tillsammans att det i fastigheten finns möjlighet att kunna nyttja en reception och tjänster såsom posthantering gjorde att valet var självklart. Här vill vi stanna, säger han.

Lokalen i fråga är 175 kvadratmeter och till sin hjälp har Molex haft företaget Highway med Daniel Ritter i spetsen som skapat ett kontor som andas Molex och deras varumärke på bästa sätt.

– En större del av kontoret är flexibla ytor som gör det enkelt att mötas på. Färg- och materialval utgår från Molex varumärke och den känsla man vill att besökarna ska få när man kommer in. Det är även stort fokus på teknik då Molex arbetar i teknikens framkant. Här ska det vara enkelt att till exempel ha ett säljmöte där du på olika sätt visar upp produkterna som Molex arbetar med, säger Daniel Ritter, Key Account Manager på Highway.

Vi på Älvstranden Utveckling AB är glada över att Molex satsar och önskar stort lycka till i deras nya lokaler.

Bilder från Molex nya kontor

Gemensamma ytor för både möten och gemenskap.

Olika ytor för att visa upp sina produkter.

Mötesrum med fokus på ljus och ljud för bästa komfort.