Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Besök Älvrummet hemifrån genom digital visning

Älvstranden Utveckling Publicerad 15 januari, 2021

Sedan ett tag tillbaka erbjuder Älvrummet digitala, guidade visningar via Teams. Flera personer kan delta från olika platser på samma visning. Den som bokar fyller i bokningsformuläret på Älvrummets webbsida, och Älvrummet återkommer med länk till Teams och mer information om hur den digitala visningar går till.

– Att öppna upp för digitala visningar innebär att vi kan fortsätta att berätta om stadsutvecklingen i centrala Göteborg, på ett sätt som är säkert och går i linje med de restriktioner som gäller. Det är också ett tillfälle för oss att tänka konstruktivt och se nya möjligheter i den tid som råder. På detta sätt kan vi ha en fortsatt dialog med våra besökare, samtidigt som vi utvecklar Älvrummet som verksamhet, säger Maria Karlsson, kommunikationsstrateg på Älvstranden Utveckling och ansvarig för Älvrummet.

Om Älvrummet

Älvrummet är en arena för debatter i stadsutvecklingsfrågor och utställningar av förslag och planer. I Älvrummet finns både inspiration och information om den pågående stadsutvecklingen i Älvstaden. Här får du en helhetsbild av det som planeras och det som redan är klart. En modell över centrala Göteborg ger en överblick över staden nu och i framtiden. Göteborgs Stad står bakom Älvrummet och det är Älvstranden Utveckling som ansvarar för verksamheten.

Boka digital visning

Fyll i formuläret på Älvrummets webbsida för att boka en visning:

https://alvrummet.se/boka-guide/