Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Barberarsalong ny hyresgäst på Lindholmen

Aktuellt, Hyresgäst, Lindholmen Publicerad 12 april, 2021

I april öppnar Sharper of Sweden Barbershop på Lindholmspiren 5. Salongen blir ett fint tillskott till det utbud som redan finns på Lindholmen.

Sharper of Sweden Barbershop är just vad det låter som: en barberarsalong som bland annat erbjuder rakning, skäggtrimning och klippning. De har valt Lindholmen som platsen för sin nya salong med omsorg, genom grundläggande research av området och hur flödet av människor ser ut.

– Vi vill växa med staden. Det känns därför helt rätt och naturligt för oss att finnas på Lindholmen där allt fler människor bor, arbetar och studerar, säger Homan Taghizadeh, VD Sharper of Sweden Barbershop AB. I salongen på Lindholmen kommer man att mötas av samma goda service och lika duktiga barberare som på våra andra salonger runt om i Göteborg.

“Vi vill växa med staden. Det känns därför helt rätt och naturligt för oss att finnas på Lindholmen där allt fler människor bor, arbetar och studerar. ”

Homan Taghizadeh, VD Sharper of Sweden Barbershop AB

Kompletterar utbudet på Lindholmen

Lindholmen är ett område under ständig utveckling där de globala jättarna är lika självklara som de små, kreativa, lokala verksamheterna.

– Sharper of Sweden har ett coolt koncept som passar i mixen av aktörer på området och kompletterar utbudet på Lindholmen, säger Camilla Andersson, uthyrningsansvarig på Älvstranden Utveckling. De brinner verkligen för det de gör, de utbildar barberare i samarbete med svenska frisörskolan och har bland annat blivit utnämnda till årets hantverkare 2018. Vi väljer våra hyresgäster med omsorg eftersom vi vill ha en blandning av hyresgäster, det är vårt uppdrag.