Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Ann Törnblom ny kommunikationschef på Älvstranden Utveckling

Aktuellt, Pressmeddelanden Publicerad 11 mars, 2021

Ann Törnblom har anställts som ny kommunikationschef på Älvstranden Utveckling. Hon har en lång erfarenhet som kommunikationschef inom Göteborgs Stad och kommer närmast från Castellum Säve där hon arbetat med varumärkesutveckling.

— Vi är mycket glada att vi kunnat knyta till oss Ann Törnblom. Med sin erfarenhet från såväl offentlig sektor som det privata näringslivet kommer hon att ha mycket att bidra med nu när många av våra projekt går in en genomförandefas, säger Marika Ogrelius Engström, vice vd, Älvstranden Utveckling.

Ann Törnblom började sin anställning 1 mars och kommer att leda en kommunikationsavdelning med sex medarbetare. Förutom att arbeta med bolagets kommunikation omfattar uppdraget även att berätta för göteborgare, bransch och beslutsfattare om Älvstaden, Nordens största stadsutvecklingsprojekt.

—Det finns mycket att berätta om nu när arbetet med Vision Älvstaden är i en intensiv fas och omvandlingen av centrala Göteborg pågår för fullt. Jag hoppas kunna var med och bidra till helheten och utveckla en redan väl fungerande kommunikationsavdelning att bli ännu bättre, säger Ann Törnblom.

Ann Törnblom kommer närmast från Castellum Säve och har tidigare arbetat som kommunikationschef på bland annat på AB Framtiden, Stadshus AB och Göteborg Energi.

Kontakt

Ann Törnblom

Ann Törnblom

Kommunikationschef 031-368 96 69
Mejla Ann ann.tornblom@alvstranden.goteborg.se