Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Älvstranden Utveckling lanserar ny webbplats

Aktuellt, Älvstranden Utveckling, Hyresgäst Publicerad 20 januari, 2021

Enklare att hitta, ökat fokus på våra hyresgäster och nya funktioner som möter lagkraven på tillgänglighet. Älvstranden Utveckling lanserar i dag en ny webbplats: alvstranden.com

– Älvstranden Utveckling får en modern webbplats med både ny design och funktionalitet där det ska vara enkelt att hitta information och som blir ett bra verktyg för att tydliggöra vår roll som bolag. Webbplatsen kommer också bli mycket enklare att administrera och uppdatera för våra medarbetare, säger Susanne Junkala, kommunikationschef på Älvstranden Utveckling.

Designen är modernare och enklare att navigera i och framför allt möter den de nya krav på tillgänglighet som lagstiftarna ställer på en kommunal webbplats.

Även våra hyresgäster får en förbättrad användarupplevelse med en egen sida för sin fastighet där de enkelt kan göra felanmälningar och läsa om vad som gäller för just sin fastighet. Vi kommer även att ha möjlighet att rikta nyheter direkt till hyresgästerna för att de snabbt och enkelt ska kunna få aktuell driftstatus för sin fastighet.

På nya alvstranden.com kan man enklare ta till sig rörlig bild och på sikt kommer sajten att ha ett videobibliotek med de informationsfilmer som bolaget har producerat. Filmerna kommer att vara tillgängliga för fler, man kan välja att se dem syntolkade eller att allt som sägs i filmen visas i textform

– Det är sex år sedan Älvstranden Utveckling senast tog fram en ny webbplats. Mycket har hänt sedan dess, både gällande ny teknik och krav på digital tillgänglighet, men också kring vilka behov och krav vi på bolaget har på vår webbplats. Med nya alvstranden.com har vi möjlighet att erbjuda en funktionell webbplats som möter användarnas behov och tillgodoser kraven på tillgänglighet, säger Susanne Junkala.

I filmen visar vi några av alla nyheter på Älvstranden Utvecklings nya webbplats.

Kontakt

Anders Gustavsson

Anders Gustavsson

Kommunikationsstrateg och pressansvarig 031-368 56 06
Mejla Anders anders.gustavsson@alvstranden.goteborg.se