Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Affärsutvecklare

Okategoriserade Publicerad 25 november, 2021

Nu utökar vi vår avdelning fastighetsutveckling och tillsätter tre nya tjänster affärsutvecklare, bolagsjurist och projektledare tidiga skeden. Vi har många nya spännande projekt på gång inom våra fastigheter och på vår utvecklingsmark.

Vi söker därför ytterligare en affärsutvecklare till vår avdelning fastighetsutveckling. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett mycket spännande jobb som är utmanande och utvecklande.

I rollen som affärsutvecklare identifierar du affären i våra olika markägarområden och i utvecklingen av våra förvaltningsfastigheter, för att sedan se till att affären genomförs och förverkligas. Du förhandlar köp och försäljning av fastigheter och byggrätter samt tar aktiv del i den kommersiella delen av våra fastighetsutvecklingsprojekt.

 

Ansvarsområden

Som affärsutvecklare på Älvstranden Utveckling ansvarar du för att skapa fastighetsaffärer inom ramen för bolagets ägardirektiv och strategier.

Ansvarsområdet innefattar:

  • Framtagandet av affärsanalyser i våra projekt
  • Göra självständiga fastighetsekonomiska analyser
  • Projektersättningsfrågor
  • Markanvisningar
  • Samverkansavtal
  • Exploateringsavtal
  • Köpeavtal
  • Lantmäterifrågor
  • Fastighetsrätt

 

Erfarenhet och kvalifikationer

Som person har du ett kommersiellt intresse, ser affärsmöjligheter och har ett relevant kontaktnät. Du är analytisk, har lätt för att samarbeta och är proaktiv.

Vi ser att du har erfarenhet av fastighetsutveckling och projektledning av större komplexa projekt inom fastighet eller bygg. Gärna från entreprenad- eller byggföretag. Du behöver ha förståelse för kommunal fastighetsexploatering. Lämplig akademisk bakgrund är exempelvis Civilingenjör Väg och Vatten, Lantmäteri, Civilekonom alternativt Byggnadsingenjör eller motsvarande.

På avdelningen fastighetsutveckling arbetar 10 personer som verkar inom flera olika specialistområden, exempelvis juridik, lantmäteri och affärsanalys. På avdelningen finns ytterligare en affärsutvecklare.

 

Ansökan

Tjänsten är heltid och en tillsvidaretjänst.

Rekryteringen sker i samarbete med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Petra Pettersson, petra.pettersson@randstad.se. När du söker jobb hos Älvstranden Utveckling blir din ansökan en allmän handling.

Vill du bli en del av vårt kompetenta och engagerade team? Välkommen med din ansökan senast 2022-02-27 via Randstads webbplats.

Fackliga representanter:

SACO
Kristian Käll
0706-95 96 03

Unionen
Camilla Andersson
031-368 96 31

 

Om bolaget

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt bolag inom Göteborgs Stad med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens största stadsutvecklingsprojekt i modern tid. Älvstaden ska utvecklas till en tät och levande innerstad med en stor variation av verksamheter, bostäder och mötesplatser som minskar klimatavtrycket och bidrar till jämlika livsvillkor.

Älvstranden Utveckling äger och förvaltar fastigheter motsvarande 340 000 kvm uthyrningsbar yta i Göteborg. Fastigheterna är både förankrade i Göteborgs varvshistoria och i stadens framtida utveckling. Det rör sig om både gamla varvsbyggnader med namn som Sågeriet, Träverkstaden och Pannverkstaden och moderna kontorsfastigheter som Lindholmen Science Park.

På Älvstranden Utveckling är vi värderingsdrivna i ledarskap och arbetssätt. Genom våra grundläggande värderingar: att samarbeta, tänka nytt, ansvara och driva (STAD), skapar vi tillsammans resultat i vår verksamhet. Vi är ca 90 medarbetare som sitter i trivsamma lokaler högst upp på sjätte våningen med älven och Ramberget som utsikt. Adressen är Lindholmsallén 10.

Kontakt

Cecilia Andersson

Cecilia Andersson

Chef Fastighetsutveckling 031-368 56 29
Mejla Cecilia cecilia.andersson@alvstranden.goteborg.se