Du kan följa Älvstranden Utveckling på LinkedIn, Twitter och YouTube.

På Älvstrandens sociala medier kan du följa vårt pågående arbete med stadsutveckling i Älvstaden, våra innovationsprojekt, hur vi arbetar med vårt fastighetsbestånd etc.

LinkedIn

https://se.linkedin.com/company/-lvstranden-utveckling-ab

Twitter

Twitter.com/alvstranden

YouTube

https://www.youtube.com/user/alvstrandenutv

 

Tänk på att om du lämnar en kommentar eller gör ett inlägg så blir det en allmän handling som i regel är offentlig. Det du skriver kan komma att lämnas ut om någon frågar efter det.

När du använder sociala medier för att komma i kontakt med Älvstranden, så överförs informationen samt personuppgifter alltid till tredje part (företaget/organisationen som driver det sociala mediet) För din egen skull rekommenderar vi dig att inte skicka känslig information till oss via sociala medier.

• Du kan läsa mer om hur kommunen hanterar personuppgifter här: goteborg.se/dinapersonuppgifter

• Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen, DSF på datainspektionens webbplats: https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/dataskyddsforordningen/

Vi bemöter inte allmänna klagomål, enskilda frågor i ett specifikt ärende eller politiska frågor. Vi tar bort olämpliga inlägg som reklam för verksamhet som inte ingår i Göteborgs Stad, hot, pornografi, kränkande åsikter, personangrepp samt personuppgifter eller annan känslig personlig information.

Sidan administreras av Älvstranden Utveckling, som är ett bolag inom Göteborgs stad.