Älvstranden Utveckling söker verksamhetskoordinator/registrator

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt bolag med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens största och mest spännande stadsutvecklings­projekt i modern tid. Älvstaden ska utvecklas till en inkluderande, grön och dynamisk innerstad präglad av mångfald med en stor variation av verk­samheter, bostäder, mötesplatser och uttryck.

Vår verksamhet samverkar med andra aktörer inom stadsutveckling, både offentliga och privata, vilket gör informationsflödet komplext och utmanande. Det är här din kompetens inom dokument­hantering kommer in. Vi söker nu en kvalificerad och nytänkande registrator och verksamhetskoordinator i en och samma person som kan vikariera för Nathalie som ska prov­jobba i en annan roll på bolaget under ett år.

Arbetsuppgifter du känner igen i en ny roll

I rollen som registrator kommer du att både utveckla och förvalta bolagets dokument­hantering. Du säkerställer att vi efterlever lagstiftningen för allmänna handlingar. Du hanterar utlämnande av allmänna handlingar och behöver därför ha goda kunskaper om Offentlighets- och sekretess­lagen. Våra styrande dokument och arbetsflöden behöver också din omvårdnad – du ansvarar för att de matchar lagstiftningen och stadens krav.

I rollen som verksamhetskoordinator stödjer du avdelningen och bolaget med diverse mindre uppdrag som uppföljning av verksamhetsplan, dokumentation, koordinering av revision. Du kommer också att vid behov avlasta receptionen och vara back-up för vår styrelsesekreterare.

Som registrator och verksamhetskoordinator tillhör du avdelningen strategisk verksamhets­styrning. Här är vi 13 specialister inom verksamhetsplanering och -uppföljning, styrelse­koordinering, verksamhetsutveckling, IT, upphandling, internkontroll, säkerhet, reception, Vd-support, arkiv- och dokumenthantering. Vi är en tight grupp med god stämning och korta besluts­vägar. Här kommer du att trivas.

Stämmer vår bild av dig?

Vi söker dig som har ett dokumenthanteringsintresse. Du är känd för att vara trygg, service­inriktad med ett sinne för ordning och reda.

Du bör ha några års praktisk erfarenhet inom registrering och utlämnande av allmän handling. Du bör också ha erfarenhet av annan verksamhetskoordinering. Du ska vara väl förtrogen med de regelverk som finns inom området och ha kunskap om vad det innebär att arbeta i en offentlig verksamhet.

Du har en god pedagogisk förmåga och känner dig bekväm med att koordinera och föreslå beslut om utlämnanden. Samarbetsbetsförmåga och en stor portion strukturtänk är två andra viktiga egenskaper.

Delaktighet med möjligheter att påverka

Vi erbjuder dig möjligheten att vara delaktig i stadsutvecklingen inom Göteborgs Stad och arbeta i en expansiv organisation. Du får möjlighet att påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling.

Vi sitter i härliga lokaler längst upp på sjätte våningen ute på Lindholmen. Besök oss gärna. Du kommer att gilla vad du ser.

Sök redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan före den 16 december. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan. För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Din ansökan ser vi fram emot senast den 16 december, här: http://cordovancareer.se/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=35&rmlang=SE Intervjuer sker löpande.

Kontaktpersoner

Pia Strandh, Senior rekryteringskonsult, 073-340 92 13, pia.strandh@alvstranden.goteborg.se

Fackliga representanter

Niclas Malmeling representerar Saco, 031-36 89 611, niclas.malmeling@alvstranden.goteborg.se.

Pontus Andersson representerar Unionen, 031-36 89 635, pontus.andersson@alvstranden.goteborg.se.