Uthyrningsansvarig till Nordens mest
spännande arbetsplats

På Älvstranden Utveckling är vårt uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens största och mest spännande stadsutvecklingsprojekt. Men vi gör mer än att utveckla helt nya områden. Vi förvaltar också våra egna fastigheter. Totalt 320 000 kvm kommersiella fastigheter.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla våra fastigheter. Som uthyrningsansvarig har du en bred roll där du arbetar med uthyrning av bolagets lokaler och mark samt deltar också i konsortier och stadsutvecklingsprojekt.

Många och spännande arbetsuppgifter

På Fastighetsavdelningen, som består av 13 personer, är vi tre personer som arbetar med uthyrning. Din roll blir att ansvara för uthyrning av lokaler med allt vad det innebär; visningar, mäklarkontakter, förhandlingar, avtalsskrivning och hyresgästanpassningar. Du bygger och utvecklar relationen med våra nuvarande och blivande hyresgäster. Du har även hand om ekonomisk uppföljning och intäktsbudget. Plus en hel del annat högt och lågt.

Vår bild av dig

Vi tror att du har en gedigen erfarenhet av uthyrning av lokaler och är mån om att utveckla goda kundrelationer. Du har dessutom:

  • Erfarenhet av förhandlingar
  • Goda kunskaper inom hyresjuridik
  • Erfarenhet av budgetansvar
  • God förståelse för byggrelaterade frågor
  • Goda kunskaper i engelska

Självständig men inriktad på samarbete

Du har en stor portion social kompetens. Du är känd för att vara tydlig, strukturerad och drivande samtidigt som du är lyhörd. Ditt positiva sätt smittar av sig – viktigt i vår fastighetsgrupp där också förmågan att samarbeta är A och O.

Möjligheter på hög nivå

Du får vara med och påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling. Vi sitter i härliga lokaler längst upp på sjätte våningen ute på Lindholmen. Besök oss gärna. Du kommer att gilla vad du ser.

Att söka har aldrig varit enklare

I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan. För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Skicka din ansökan till ansokgbg@cordovan.se

Facklig representant är:
Saco: Elin Svensson, elin.svensson@alvstranden.goteborg.se, 031-368 96 48