Upphandlare till Nordens största stadsutvecklingsprojekt

Älvstranden Utveckling AB är ett helägt kommunalt bolag som har uppdraget att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens mest spännande stadsutvecklingsprojekt i modern tid. Älvstaden ska utvecklas till en inkluderande, grön och dynamisk innerstad präglad av mångfald med en stor variation av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck.

Sista ansökningsdag: 2019-04-03

Plats:  Göteborg

Jobbkategori:  Inköp & Logistik

Göteborgs centrum ska fördubblas i storlek. Tänk Frihamnen, Skeppsbron, Gullbergsvass, Masthuggskajen och Lindholmen! Med så stora projekt inom stadsutveckling krävs det upphandling i många olika skeden och kompetensområden. Det är här du kommer in i bilden. Då både vår upphandlingsansvarige och vår upphandlare kommer vara föräldralediga i omgångar söker vi nu en upphandlare för ett längre vikariat, ca 18 månader.

Som upphandlare är du tillsammans med vår upphandlingsansvarige organisationens stöd i upphandlings- och inköpsfrågor. Du kommer självständigt att planera och genomföra upphandlingar enligt LOU samt bistå verksamheten i frågor kring förnyade konkurrensutsättningar och avrop från både egna och stadens ramavtal. Du ska självständigt planera, leda och genomföra upphandlingar från behovsanalys till avtalstecknande och uppföljning.

Vi står också inför en övergång till att hela inköps- och faktureringsprocessen ska hanteras elektroniskt. I processen kommer upphandlingsfunktionen att tillsammans med bolagets ekonomifunktion att ansvara för implementeringsprocessen.

Arbetet präglas av ett nära och väl fungerande samarbete med dina närmaste kolleger i gruppen men även av mycket kontakt med övriga anställda på Älvstranden i upphandlingsprojekt, utbildning eller annat stöd i inköpsfrågor.

Kvalifikationer
Du har en relevant utbildning inom ex. juridik, ekonomi eller inköp. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från att jobba med inköp och upphandlingar i offentlig sektor alternativt inom bygg-, fastighets- eller entreprenadbranschen. Kunskaper om E-handel och då främst Visma Proceedo är meriterande. Du behöver inte vara insatt i frågor som berör stadsutveckling, men gärna ha ett genuint intresse för en hållbar stad. Du är van användare av Officepaketet och har med fördel erfarenhet av något elektroniskt upphandlingsverktyg.

Som person gillar du att arbeta självständigt och själv initiera och driva ditt arbete. Du är positiv, kommunikativ och relationsskapande då du trivs med att samarbeta med andra. Du har en hög professionell integritet.

Älvstranden Utveckling erbjuder dig möjligheten att vara delaktig i stadsutvecklingen inom Göteborgs Stad och arbeta i en expansiv organisation.

Sök redan i dag
I denna rekrytering samarbetar Älvstranden Utveckling med Jerrie. Välkommen med CV och personligt brev via jerrie.se. För frågor är du välkommen att kontakta Martin Dahlberg på 0763-17 07 41. Sista ansökningsdag är 3 april. Vi ser fram emot din ansökan!

Fackliga representanter

Niclas Malmeling representerar Saco, 031-36 89 611, niclas.malmeling@alvstranden.goteborg.se.

Pontus Andersson representerar Unionen, 031-36 89 635, pontus.andersson@alvstranden.goteborg.se.