Teknisk förvaltningssamordnare till Nordens mest spännande stadsutvecklingsprojekt

På Älvstranden Utveckling är vårt uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens största och mest spännande stadsutvecklingsprojekt. Men vi gör mer än att utveckla helt nya områden. Vi förvaltar också våra egna fastigheter. Totalt 400 000 kvm kommersiella fastigheter.

Nu söker vi dig som vill vara med att samordna och vara ett stöd för driftfrågor och mindre projekt inom vår Fastighetsavdelning. Du får en viktig roll i arbetet med att hålla våra fastigheter i gott skick – allt sådant som leder till nöjda kunder och god driftekonomi.

Mindre, många och spännande projekt.

På Fastighetsavdelningen, som består av 13 personer, är vi fyra personer som jobbar tätt ihop inom förvaltning. Din roll blir att ansvara för mindre projekt: tekniska installationer, stöd till förvaltare kring mediadebiteringar, energiuppföljning, arkivsystem och tekniska frågor kring inneklimat. Plus en hel del annat högt och lågt. Ofta med kort varsel – som tur är har vi korta beslutsvägar.

Stämmer din bakgrund in på vår önskelista?

Vi tror att du har en teknisk utbildning med inriktning på fastighetstekniska installationer. Du har dessutom:

  • Erfarenhet av just fastighetstekniska installationer.
  • Bakgrund som servicetekniker är meriterande.
  • God datorvana.
  • Ekonomisk förståelse.
  • Lätt för att leda och fördela arbete.
  • Svenska i tal och skrift.

Och hur är du som arbetskamrat?

Du har en stor portion social kompetens. Du är känd för att vara stresstålig, ödmjuk och handlingskraftig. Ditt positiva sätt smittar av sig – viktigt i vår fastighetsgrupp där också förmågan att samarbeta är A och O.

Möjligheter på hög nivå.

Du får vara med och påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling. Vi sitter i härliga lokaler längst upp på sjätte våningen ute på Lindholmen. Besök oss gärna. Du kommer att gilla vad du ser.

Att söka har aldrig varit enklare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan. För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Din ansökan ser vi fram emot senast den 14 maj, via ansokgbg@cordovan.se

 

Fackliga representanter är:
Unionen, Camilla Skarp Lind, camilla.skarp-lind@alvstranden.goteborg.se, 031-368 96 77
Saco, Ninni Tossavainen, ninni.tossavainen@alvstranden.goteborg.se, 031-368 96 34