Älvstranden Utveckling ABs uppdrag är att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens mest spännande stadsutvecklingsprojekt i modern tid. Älvstaden ska utvecklas till en tät och levande innerstad präglad av mångfald med en stor variation av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck.

Nu söker vi en redovisningsekonom med erfarenhet av kundreskontraarbete. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett stimulerande, roligt och utmanande jobb i ett expansivt företag.

En helt vanlig dag på jobbet

Fakturering blir en stor del av ditt arbete; du besvarar kundfrågor och ser till att kontinuerligt uppdatera kundregister och underlag. Bokföring av inbetalningar, påminnelsehantering och räntefakturering ingår i rollen. Du kommer även att arbeta med avstämningar och periodiseringar vid bokslut. En del övriga arbetsuppgifter inom ekonomi förekommer också.

Vi sitter i trevliga lokaler på Lindholmen. Tjänsten är heltid och en tillsvidaretjänst där du kommer att rapportera till chefen för Affärsstyrning.

Det här är vår bild av dig

  • Gymnasial utbildning med inriktning ekonomi
  • Erfarenhet från självständigt ekonomiarbete inom kundreskontran
  • Lätt för att sätta dig in i nya sammanhang
  • Flexibel, prestigelös och engagerad
  • Tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo

Delaktighet med möjligheter att påverka

Vi erbjuder dig möjligheten att vara delaktig i stadsutvecklingen inom Göteborgs Stad och arbeta i en expansiv organisation. Du får möjlighet att verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling.

I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan. För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Din ansökan ser vi fram emot senast den 11 mars, via ansokgbg@cordovan.se