Projektledare till Nordens mest spännande stadsutvecklingsprojekt

Älvstranden Utveckling ABs uppdrag är att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens mest spännande stadsutvecklingsprojekt i modern tid. Älvstaden ska utvecklas till en tät och levande innerstad präglad av mångfald med en stor variation av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck.

Nu söker vi projektledare för våra stadsutvecklingsprojekt, från planering till genomförande. Är du intresserad av att påverka Göteborgs utveckling så fortsätt läsa.

Många och olika projekt i händelsernas centrum

Ditt arbete kommer att sätta avtryck många generationer framöver. Uppdragen för dig som projektledare inom stadsutveckling sträcker sig från tidiga insatser för planarbete till att följa ett bygge från start till mål. Många och olika projekt gör det här till ett ovanligt roligt arbete för dig inom bygg- och fastighetsbranschen.

Är du idag främst verksam med genomförandefasen av projekt ser vi det som en fördel och ger dig möjlighet att utvecklas inom projektets övriga faser.

Hos oss blir du viktig

Du leder ett eller flera projekt parallellt med typiska projektledaruppdrag: resurs- och tidplanerar mot Färdplanen inom Älvstaden. Utöver det finns det fler spännande uppgifter där den ena dagen aldrig är den andra lik:

  • Deltar aktivt och projektleder vårt åtagande inom konsortieavtalen.
  • Planerar och engagerar interna och externa stödresurser och samarbetar med övriga aktörer inom Älvstaden för att få framdrift.
  • Ansvarar för att ta fram och föreslå projektplan för arbetsgruppen.
  • Koordinerar, samordnar och följer upp framdriften i temagrupper och delprojekt.
  • Är konsortiets beställarrepresentant hos stadens förvaltningar i framdriftsfrågor.

Till din hjälp har du tillgång till externa och interna resurser inom stads- och fastighetsutveckling, kommunikation, ekonomi, juridik och teknisk förvaltning.

Du är tydlig, strukturerad och drivande

Du har akademisk examen eller annan relevant utbildning med flera års erfarenhet.

Dina nuvarande medarbetare upplever dig som tydlig, strukturerad och drivande, samtidigt som du är lyhörd. Du har goda ledaregenskaper, intar ett helhetsperspektiv och skapar engagemang. Du drivs av att skapa resultat och nå mål.

Det här är din chans. Tveka inte att söka

Vi erbjuder dig möjligheten att vara delaktig i stadsutvecklingen inom Göteborgs Stad och arbeta i en expansiv organisation. Du får vara med och påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling. Vi sitter i härliga lokaler längst upp på sjätte våningen ute på Lindholmen. Besök oss gärna. Du kommer att gilla vad du ser.

Så här gör du

För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Pia Strandh på pia.strandh@alvstranden.goteborg.se. Ansöker gör du här. Du som söker en tjänst som projektledare hos oss behöver också fylla i och bifoga formuläret Självskattning av kunskapsområden inom projektledning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Fackliga representanter

Niclas Malmeling representerar Saco, 031-36 89 611, niclas.malmeling@alvstranden.goteborg.se.

Pontus Andersson representerar Unionen, 031-36 89 635, pontus.andersson@alvstranden.goteborg.se.