Kommunikationsstrateg med inriktning rörlig bild

Älvstranden Utvecklings uppdrag är att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens största stadsutvecklingsprojekt i modern tid. Älvstaden ska utvecklas till en tät och levande innerstad präglad av mångfald med en stor variation av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck.

Vi är inne i en period av utveckling där vi ser kommunikationsfrågorna som en viktig framgångsfaktor. Därmed vill vi nu stärka vårt team och söker efter en kommunikationsstrateg med inriktning rörlig bild. Du kommer att ingå i kommunikationsavdelningen, som tillsammans med dig, består av sju medarbetare.

Din roll och uppgift

Älvstranden Utveckling arbetar med stadsutvecklingsprojekt på båda sidorna av älven i enlighet med Vision Älvstaden. Din huvuduppgift blir att producera rörlig bild för internt och externt bruk i digitala och sociala kanaler. Du ska också utforma och vidareutveckla en strategi för rörlig bild. I din roll ingår även operativa uppgifter inom utställningar och events. Du har en aktiv roll i utvecklingen av vår hemsida, bildbank och CRM-system.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av att ha arbetat professionellt med rörlig bild. Du ska ha ett intresse för system och behärska redigeringsprogram så som Premiere och Final cut.

Som person är du drivande, lyhörd, flexibel, nytänkande och van att arbeta i team. Du har ett uppsökande och proaktivt arbetssätt. Erfarenhet av kommunikation inom offentlig verksamhet är meriterande och ditt samhällsengagemang och intresse för staden Göteborg är ytterligare ett plus.

Du som söker:

  • Har adekvat utbildning inom kommunikation
  • Gillar att både arbeta strategiskt och operativt
  • Har minst fem års erfarenhet av att ha arbetat professionellt med rörlig bild
  • Kunskaper i Officepaketet, Photoshop, Indesign, Premiere och Final Cut
  • Har vana av stillbildsfoto
  • Kan webbpubliceringIntresse för och erfarenhet av digitala verktyg och kanaler
  • Är duktig på att kommunicera i tal och skrift
  • Är lösningsorienterad

Vi erbjuder dig möjligheten att medverka i stadsutvecklingen inom Göteborgs Stad och arbeta i en effektiv organisation där fokus ligger på att genomföra Vision Älvstaden. Du får möjlighet att påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling.

I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan. För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Din ansökan ser vi fram emot senast den 26 november, via ansokgbg@cordovan.se.