Fastighetskoordinator till Älvstranden Utveckling

På Älvstranden Utveckling är vi i full färd med att förverkliga Vision Älvstaden, Nordens största stadsutvecklingsprojekt. Målet är att båda sidor av älven förvandlas till en tät och levande innerstad med en variation av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck. Nu söker vi en fastighetskoordinator som kan administrera hyresverksamheten och hålla ordning på våra hyresavtal.

Du kan fastighetsbranschen, har skinn på näsan och gillar ordning och reda. Är det du? Då vill vi att du hör av dig.

En bred roll där du fungerar som spindeln i nätet
Som fastighetskoordinator tillhör du Fastighetsavdelningen med 13 medarbetare. Du jobbar nära fastighetschefen och har tät kontakt med förvaltare och uthyrare i verksamheten. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat hyresavisering, inkassohantering och utskick av hyresgästinformation. Du sköter också den löpande kommunikationen med hyresgästerna kring till exempel reskontra/avier, kontaktuppgifter och annan hyresgästinformation. I rollen ingår dessutom mötesbokningar, protokollskrivning, arkivering och att ta fram underlag till nyckeltal och rapporter. Du samarbetar också tätt med övriga avdelningar, till exempel ekonomi och kommunikation.

Kort sagt är det varierande arbetsuppgifter i härliga lokaler längst upp på sjätte våningen ute på Lindholmen. Besök oss gärna. Du kommer att gilla vad du ser. Tjänsten är heltid och en tillsvidaretjänst där du rapporterar till chefen för Fastighet.

Vi letar efter dig som kan och vill arbeta proaktivt
Vi söker någon med lång erfarenhet av att arbeta som koordinator. Du har alltså inte bara utbildning inom ekonomi, kommunikation och administration – utan även flera års erfarenhet av att jobba inom dessa områden. Vi ser det också som en viktig merit att du har erfarenhet från fastighetsbranschen och har kännedom om LOU.

Som person är du strukturerad, drivande och proaktiv. Du har god förmåga att se vad som behöver göras och för gärna fram förslag på hur till exempel rutiner och kommunikation kan förbättras. Du har också lätt för att knyta kontakter –både inom en organisation och externt – och samarbetar gärna för att nå våra gemensamma mål. För att klara rollen bör du också ha lätt för att kommunicera. Inte minst är det viktigt att du kan formulera dig väl i skrift eftersom du kommer skriva många brev och mail till våra hyresgäster.

Delaktighet med möjligheter att påverka
Vi erbjuder dig en flexibel roll i en expansiv organisation där du får möjlighet att påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling.

Sök redan idag!
Vi ser fram emot din ansökan senast den 27 oktober. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret på cordovancareer.se, intervjuer sker löpande.